TOP CINEMA: Filmul 'Spectre' se menţine pe primul loc în topul încasărilor în America de Nord

| 16 noi, 09:49

Mai spectaculoasă ca oricând, ultima producţie despre spionul cu mii de gadget-uri James Bond, "Spectre", a eliminat concurenţa continuându-şi cursa în fruntea box office-ului din America de Nord, potrivit cifrelor preliminare publicate duminică de societatea Exhibitor Relations şi preluate de AFP.

Filmul lui Sam Mendes, cu Daniel Craig în rolul principal, a strâns 35,4 milioane de dolari în acest weekend şi 130,7 milioane în total în America de Nord de la lansarea sa săptămâna trecută. 

"Spectre" devansează animaţia "The Peanuts Movie", plasată pe locul al doilea cu 24,2 milioane de dolari (82,5 milioane de dolari în total). Filmul, regizat de Steve Martino şi pentru care Noe Schnapp şi Bill Melendez şi-au împrumutat vocea, reia aventurile celui mai faimos câine de vânătoare din lume, Snoopy, adorat atât de cei mici, cât şi de cei mari şi care tocmai a primit o stea la Hollywood. 

Comedia "Love the Coopers" (regia Jessie Nelson), despre o petrecere a Ajunului Crăciunului care ia o întorsătură neaşteptată, ocupă locul al treilea la lansare, cu încasări de 8,4 milioane d dolari. 

"The Martian", în regia lui Ridley Scott, o poveste ce-ţi taie respiraţia despre un astronaut care încearcă să supravieţuiască pe Planeta Roşie, coboară pe locul al patrulea, cu încasări de 6,7 milioane de dolari şi un total cumulat de 207,4 milioane. Acest ultim film al lui Ridley Scott a fost inspirat de o carte science-fiction a lui Andy Weir, care narează povestea unui botanist lăsat să moară pe Marte şi obligat să recurgă la ingeniozitatea lui pentru a supravieţui. 

'The 33 ", despre drama reală a 33 de mineri chilieni blocaţi la 700 de metri în subteran pentru 69 de zile în 2010, înainte de a fi salvaţi prin tehnici inovative de foraj, se situează pe poziţia a cincea la lansare. Filmul, în care joacă Antonio Banderas şi Juliette Binoche, a strâns în primul weekend de difuzare 5,8 milioane de dolari.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ