Decizia NEAŞTEPTATĂ a scriitorului care l-a jignit GRAV pe Gică Hagi

| 18 mar, 09:51

Marco Bagozzi, scriitorul italian care l-a jignit pe Gică Hagi într-o carte de-a sa, admite că "Regele" este aromân, şi nu ţigan, aşa cum a scris, scrie romaniatv.net.

Marco Bagozzi a scris despre Gică Hagi in volumul "Doi la zero. 1986: Steaua Bucuresti e campioana Europei".

"Cu sange de tigan, fizic indesat, viclenie tipic balcanica, un picior stang proiectat de Dumnezeu si inima alaturi de Romania, Gică Hagi a fost, fara indoiala, cel mai bun fotbalist roman al tuturor timpurilor", a scris italianul.

Dupa ce i s-a atras atentia ca "Regele" este, de fapt, aroman, italianul a facut corectura necesara. Asa se numeste materialul publicat pe portalul Stato e Potenza, "O corectura necesara despre Gică Hagi".

"Gică Hagi nu este tigan. Este o corectura necesara si arata respectul meu pentru unul dintre fotbalistii pe care i-am iubit cel mai mult. Hagi este de etnie aromana", scrie Marco Bagozzi.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ