DECIZIE de ultimă oră: Traian Băsescu nu va fi audiat în dosarul Mircea Băsescu – Bercea Mondial

| 04 mai, 17:04

Traian Băsescu nu va fi audiat în dosarul în care este acuzat fratele său de luare de mită de către Bercea Mondial, arată o decizie a Tribunalului Constanţa, informează RomaniaTv.

De asemenea, instituţia juridică a decis ca nici fostul consilier prezidenţial, Dorel Onaca, să nu fie audiat. În replică, Pavel Abraham, avocatul lui Bercea Mondial, a declarat, în direct la #RomaniaTv#, că cei pe care-i apără îşi rezervă dreptul de a contesta această decizie.

În acest dosar, Mircea Băsescu a fost reţinut de DNA în luna iunie a anului trecut după ce ar fi primit 250.000 de euro de la familia lui Bercea Mondial pentru a-l scăpa pe acesta de închisoare.

Pe 26 noiembrie, Curtea de Apel Constanţa a decis ca Mircea Băsescu, aflat în arest preventiv din 20 iunie, să fie judecat în arest la domiciliu, în dosarul privind mita pe care ar fi primit-o de la familia lui Bercea Mondial. Aceeaşi decizie a fost luată şi în cazul lui Marian Căpăţână, judecat în acelaşi dosar.

Fratele preşedintelui este acuzat că, în perioada 20 februarie 2011 - 22 februarie 2012, ar fi primit 250.000 de euro de la fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, prin intermediul lui Marian Căpăţână, pentru a interveni la judecători să dispună o soluţie favorabilă în dosarul în care Sandu Anghel era judecat pentru tentativă de omor, respectiv că şi-a înjunghiat un nepot.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ