Decizie în dosarul Arhiepiscopului Tomisului, acuzat de luare de mită

| 22 dec, 2014

Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a fost scos de sub urmărire penală. Direcţia Naţională Anticorupţie a decis să claseze dosarul în care arhiepiscopul era cercetat pentru luare de mită, întrucât sumele de bani pentru care a fost acuzat au fost primite ca donaţie şi pentru ele au fost eliberate atunci şi chitanţe.

Ancheta în cazul Înalt Prea Sfinţitului Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a început în urmă cu 5 ani şi, acum, dosarul a fost revizuit, la cererea procurorului general.

Potrivit unui comunicat al DNA, în martie 2009, Teodosie Petrescu, în calitate de decan al Facultăţii de Teologie Ortodoxă din cadrul Universităţii Ovidius Constanţa şi arhiepiscop al Tomisului, a primit de la o persoană 850 de euro, precum şi promisiunea unui împrumut în cuantum de 5.000 de euro, pentru ca, în schimb, să faciliteze înscrierea acesteia ca student în cadrul facultăţii şi hirotonisirea lui ca preot.

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ