Decizie NEAŞTEPTATĂ luată de Carmen Iohannis

| 06 ian, 19:39

Carmen Iohannis va preda limba engleza la Colegiul “Gheorghe Lazar” din Sibiu cel putin pana la sfarsitul primului semestru, reprezentantii ISJ spunand ca aceasta va avea apoi la dispozitie trei variante: sa continue la Sibiu, sa se transfere la Bucuresti sau sa intre in concediu fara plata.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Sibiu, Livia Cretulescu, a declarat, marti, ca sotia presedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a anuntat ca va preda la Colegiul National “Gheorghe Lazar” din Sibiu, unde este profesor de engleza, cel putin pana la sfarsitul primului semestru.

“Doamna Iohannis va preda cel putin pana la finalul primului semestru. Acesta se va incheia in 31 ianuarie. Deocamdata, doamna Iohannis nu a anuntat ce urmeaza sa faca incepand cu cel de-al doilea semestru”, a declarat Livia Cretulescu.

Potrivit acesteia, Carmen Iohannis are la dispozitie trei variante: fie va continua sa predea si in cel de-al doilea semestru, fie va cere detasare pe un post similar la Bucuresti, in cazul in care exista disponibil un astfel de post in Capitala, fie poate intra in concediu fara plata.

“Legea Educatiei prevede posibilitatea ca, dupa zece ani de cariera, sa poti beneficia de un an de concediu fara plata”, a explicat Livia Cretulescu, citata de Mediafax.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ