Declarația incendiară a lui Secureanu: ”Scandalul meu se va întoarce împotriva Gabrielei Firea”

| 14 dec, 11:48

Cel care trebuia să controleze cheltuielile făcute de Spitalul Malaxa în ultimele luni este Eduard Armeanu, fost director al Spitalului Judeţean Ilfov şi membru PSD Ilfov, numit în luna iulie de primarul Gabriela Firea, la conducerea Administraţiei Spitalelor din Primăria Capitalei, scrie Gazeta Sporturilor.

Fostul manager al Spitalului Malaxa Florin Secureanu s-ar fi întânit cu Eduard Armeanu înainte ca Gazeta Sporturilor să înceapă investigaţia, iar Secureanu le-ar fi spus cunoscuţilor că Armeanu i-ar fi "cerut ceva" din partea Gabrielei Firea şi că el ar fi înregistrat discuţia. ”Scandalul meu se va întoarce împotriva Gabrielei Firea”, le spune Florin Secureanu amicilor săi.

Jurnaliştii de la GSP scriu că din 28 noiembrie, de când a apărut primul articol cu el, Florin Secureanu îşi anunţă apropiaţii cu care ia legătura că are o înregistrare clară a unei întâlnirii cu Eduard Armeanu, care i-ar fi spus că a venit în numele primarului Firea. ”Secureanu a anticipat că PSD va cîştiga alegerile şi caută sprijin, ameninţând că altfel va face dezvăluiri despre ce i-a cerut Armeanu”, explică unul dintre cunoscuţii lui Florin Secureanu.

Contactat de GSP, care l-a întrebat dacă, în calitate de director în Administraţia Spitalelor, s-a întâlnit cu Secureanu, unde anume şi ce au discutat, Eduard Armeanu a răspuns: "O singur dată, cred. (...) Cred că la Primărie. (...) Parcă am ieşit cu Secureanu şi pe stradă apoi. (...) Secureanu venise să aducă nişte hârtii în Primărie. Discutaserăm la telefon şi a venit apoi în persoană".

Întrebat, de asemenea, dacă pe parcursul discuţiei a invocat numele Gabrielei Firea, Armeanu a spus că nu crede, iar întrebat dacă există vreun motiv pentru care Secureanu să fi considerat această discuţie drept o presiune asupra lui, Armeanu a răspuns: "Mă îndoiesc".

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ