Declaraţia privind demisia lui Băsescu va fi trimisă membrilor Consiliului European şi şefilor de stat din UE

| 25 iun, 2014

Declaraţia privind demisia preşedintelui Traian Băsescu, adoptată miercuri de Parlament, va fi trimisă către şefii de stat şi de guvern ai ţărilor membre UE, precum şi către membrii Consiliului European, au declarat  surse parlamentare.

Parlamentul a adoptat miercuri cu 344 voturi pentru, 17 abţineri şi niciun vot împotrivă declaraţia în care se susţine că preşedintele României, Traian Băsescu, nu mai este îndreptăţit să asigure prestigiul, integritatea morală şi legitimitatea funcţiei prezidenţiale, motiv pentru care trebuie să-şi asume de îndată demisia din funcţie.

În document deputaţii şi senatorii fac referire la 'atingerea gravă şi iremediabilă adusă prestigiului funcţiei prezidenţiale prin implicarea fratelui preşedintelui României în fapte de corupţie extrem de grave, precum şi relaţiile acestuia cu persoane care aparţin unor grupuri de crimă organizată foarte periculoase, grupuri care au fost folosite în interes electoral şi de Preşedintele României'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 iun, 2014
IUHUHU
Sa va fie rusine !!! Noi , poporul l-am ales presedinte si voi parlamentarii vreti sa-l dati jos ? Fara noi nu veti putea. Si ce daca trimiteti scrisori la Consiliul Europei,sau unde mai vreti voi. Si pe voi tot noi v-am ales. Vedeti-va de treaba, ca oricum nu faceti nimic decat afaceri personale. Pentru noi, poporul, nimic sa ne ajute la o viata mai buna. DEMISIONATI VOI !!!! Pe VOI nu va mai vrem . Noi vrem ca Presedintele nostru sa duca mandatul la bun sfarsit. In ce priveste Tariceanu , precum si PNL JOS !!! JOS !!! JOS!!! La cei de stanga nu ne asteptam la nimic bun, dar de la PNL asteparile au fost dezastruoase. Compromis cu PSD, acum vot alaturi de PSD. JOS!!! JOS !!! JOS!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ