Denunţul lui Dorin Cocoş: Am primit de la Stelu 4,8 milioane euro pentru rezolvarea unui dosar la ANRP

| 03 mar, 20:45

România TV a obţinut în exclusivitate denunţurile lui Dorin Cocoş şi Alin Cocoş, dar şi declaraţia lui Sergiu Diacomatu. Dorin Cocoş scrie negru pe alb cum a împărţit milioanele primite de la Gheorghe Stelian. Parte ar fi fost duşi şi la Crinuţa Dumitrean. Când voia ca un dosar să fie rezolvat mai repede, scria doar bileţele. Milioanele erau împărţite în numerar, de multe ori cu sacoşa.

Dorin Cocoş a recunoscut pe 19 februarie că a primit bani de la Stelu. "Domnul Gheorghe Stelian mi-a adus în tranşe suma de 4,8 milioane de euro pentru a-i facilita obţinerea despăgubirilor în dosarul numiţilor Ion Anton şi Nae Nicolae. Vorbisem anterior cu Diacomatu Sergiu Ionuţ pentru rezolvarea favorabilă a cererii de despăgubire şi el mi-a confirmat că se poate revolva contra sumei de 2,5 milioane de euro", scrie Cocoş în denunţ.

Banii erau împărţiţi, spune Cocoş, la biroul de la hotelul pe care îl deţine împreună cu Elena Udrea: "După rezolvarea favorabilă a cererii de despăgubire, domnul Diacomatu Sergiu a venit la mine la Euro Hotels şi i-am remis suma de 2,5 milioane de euro, sumă primită de la Gheorghe Stelian pentru acest scop."

Dorin Cocoş a mărturisit că parte din banii de la Stelu au mers şi la apropiata lui Ioan Oltean, Crinuţa Dumitrean. "Suma de 800 000 de euro i-am dat-o doamnei Crinuţa Dumitrean, printr-un şofer, într-o mapă albastră. A treia de 1,5 milioane de euro am păstrat-o pentru mine", susţine Cocoş.

Citeşte mai mult pe româniatv.net.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ