Deputaţi amendaţi cu 2.000 de lei din cauza lui Petre Roman. Vezi care este motivul

| 03 feb, 19:18

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) i-a amendat, marţi, cu câte 2.000 de lei, pe deputaţii din Comisia jurdică prezenţi luni în şedinţă pentru că nu l-au revocat din funcţie pe Petre Roman, pentru incompatibilitate.

Cei 22 de membri ai comisiei care au participat luni la ședință au fost amendați cu câte 2.000 de lei.

Amenda a fost aplicată conform articolului 29, alinetul 3, din Legea 176/2010 privind integritatea în exercitarea funcţiilor şi demnităţilor publice, potrivit căruia "neaplicarea sancţiunii disciplinare sau neconstatarea încetării funcţiei publice, după caz, atunci când actul de constatare a rămas definitiv, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 50 lei la 2.000 lei, dacă fapta nu constituie infracţiune", informează b1tv.

Agenția Națională de Integritate a trimis, luni, o nouă solicitare Camerei Deputaților de revocare din funcție a deputatului Petre Roman, după ce a constat incompatibilitatea lui. Raportul a rămas definitiv prin necontestare.

 

Citeşte şi: Mioara Roman a ajuns la spital după ce s-a mutat în noua casă

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ