Directorul ROMARM nu poate justifica 100.000 de dolari şi 35.000 de euro

| 13 feb, 15:49

Directorul ROMARM,Dan Tache, arestat pentru abuz în serviciu, nu poate justifica 100.000 de dolari și 35.000 de euro, arată Agenţia Naţională de Integritate, care cere comisiei de specialitate de la Curtea de Apel Brașov să îi verifice averea.

Agentia Naţională de Integritate a constatat că există o diferenţă nejustificată de 100.000 de dolari și 35.000 de euro între averea dobândită şi veniturile realizate de Dan Tache, director general al Companiei Naționale ROMARM SA și fost director general adjunct al SC Carfil SA, în perioada 30 iulie 2010 - 27 august 2013.

"Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Brașov în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către Tache Dan în perioada exercitării funcțiilor publice", se arată în comunicatul de presă al ANI.

Dan Tache a fost informat despre declanșarea procedurii de evaluare şi elementele identificate, însă nu a depus la dosar un punct de vedere.

Dan Tache şi şeful sucursalei ROMARM din Braşov, Aurel Velţan, au fost arestaţi în data de 11 februarie, pentru abuz în serviciu, în legătură cu încheierea ilegală a unor contracte de prestări servicii cu SC Gold Trans Tur SRL, care a încasat peste 770.000 de lei fără a executa serviciile prevăzute.

Citeşte şi: ANI a sesizat DNA-ul în cazul unui primar

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ