Deputaţii Virgil Guran şi Paul Dumbrăvanu s-au înscris în Partidul România Unită. Partidul nu e înregistrat juridic

| 18 feb, 15:07

Deputatul Bogdan Diaconu, preşedintele Partidului România Unită (PRU), partid neînregistrat juridic, a anunţat miercuri înscrierea în această formaţiune a deputaţilor Virgil Guran şi Paul Dumbrăvanu, transmite Agerpres.

"Vreau să vă prezint doi colegi care au devenit membrii PRU, doi deputaţi aleşi la primul mandat care au intrat în activitatea parlamentară începând cu 2012, în speranţa că vor putea face ceva şi schimba în bine lucrurile în România (...). Ei au ales să vină într-un proiect politic nou, curat, care îşi propune şi care o să determine schimbări în societatea românească. Mă refer la proaspeţii mei colegi, deputatul de Prahova şi vicepreşedinte al PRU Virgil Guran şi deputatul de Prahova Paul Dumbrăvan", a declarat Diaconu într-o conferinţă de presă.

Cei doi au precizat că au ales să participe la acest proiect politic pentru a-i convinge pe alegători că viitorul trebuie făcut altfel, "cu oameni hotărâţi, care au curajul să ia măsuri, şi cu oameni care nu au venit în politică să se îmbogăţească sau să obţină tot felul de avantaje".

"(...) Am mare încredere că în viitor partidul va reprezenta o forţă pentru oamenii care îşi doresc o altfel de politică în România, o politică curată, a oamenilor decenţi", a spus Dumbrăvanu.

PLR mai pierde un deputat. Tăriceanu a rămas de izbelişte

Potrivit deputatului Bogdan Diaconu, actele pentru înfiinţarea PRU au fost depuse la tribunal şi ar urma ca în două săptămâni partidul să fie înregistrat legal.

"Suntem pe ultima sută de metri, consideraţi că PRU este ca şi înfiinţat, toate actele sunt depuse la tribunal şi probabil că în două săptămâni o să avem şi înregistrarea oficială a Tribunalului Bucureşti", a spus Diaconu.

Virgil Guran a fost ales deputat din partea PNL, dar s-a mutat în grupul parlamentar PC – PLR în septembrie 2014. De asemenea, Dumbrăvanu a fost ales tot din partea PNL, dar a trecut şi prin grupul PC – PLR, iar din februarie 2015 activa ca neafiliat.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 feb, 17:09
Max Maxi
Ma gandesc, acest presedinte de partid, crede ca mai prinde Parlamentul in 2016? Si asa, este acolo din cauza de ....psd,,,lume nerecunoascatoare ".....Hi, Hi!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ