Deputatul PSD Cristian Rizea şi-a studiat dosarul la Comisia juridică

| 04 mar, 13:10

Deputatul PSD Cristian Rizea a mers vineri la Comisia juridică a Camerei pentru a-și studia dosarul în legătură cu care DNA a cerut Parlamentului încuviințarea reținerii și arestării sale preventive.

Cristian Rizea s-a prezentat la Comisia juridică însoțit de avocați și nu a dorit să facă declarații presei. Comisia juridică a Camerei are termen până luni să facă raport la solicitarea DNA privind încuviințarea reținerii și arestării preventive a deputatului Cristian Rizea.

"Am discutat în ședința Biroului permanent cererea ministrului Justiției referitoare la solicitarea procurorului general adjunct legată de deputatul Cristian Rizea privind cererea de reținere și arestare a sa. Solicitarea de reținere și arestare se fundamentează pe trei infracțiuni: trafic de influență, spălare de bani în formă continuată, influențarea declarațiilor. Biroul permanent a hotărât ca de astăzi, imediat, să fie sesizată Comisia juridică, aceasta are termen de trei zile lucrătoare, adică până luni la prânz, atunci trebuie să prezinte raportul, iar în Biroul permanent de luni, în funcție de raport, se va stabili calendarul activității viitoare", declara, miercuri, secretarul Camerei Deputaților, Niculae Mircovici, la finalul ședinței Bp.

El preciza că cererea care îl privește pe Rizea a ajuns la Parlament împreună cu dosarul, care are opt volume. Cele opt volume totalizează 2.474 de pagini.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ