Deputatul Remus Cernea: Până când nu vom avea vot electronic, eu intru în grevă de vot

| 27 sep, 12:19

Remus Cernea a anunţat marţi, în plen, că intră în "grevă de vot" până când în Camera Deputaţilor se va reveni la procedura de vot electronic şi se va renunţa la ridicarea de mână.

"Revin cu întrebarea: când vom vota electronic? Până când vom avea vot electronic, eu anunţ că intru în grevă de vot, pentru că este inadmisibil ca, după atâtea luni, să nu avem nicio explicaţie oficială serioasă şi nici acest sistem nou, pentru care s-au cheltuit bani publici, implementat. Deci este inadmisibil, este o procedură nedemocratică să votăm cu mâna ridicată", a afirmat Cernea. 

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, i-a răspuns deputatului că va fi anunţat când se va trece din nou la votul electronic. 

Sistemul de vot electronic de la Camera Deputaţilor nu funcţionează din sesiunea trecută, deputaţii exprimându-şi votul prin ridicarea mâinii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ