DESCINDERI în forță: PERCHEZIȚII la grupări mafiote care vând droguri elevilor

| 26 mai, 08:33

Ofiţeri de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate şi Antidrog Timişoara şi cei de la Serviciul de Acţiuni speciale al Poliţiei Timiş desfăşoară, marţi dimineaţa, o amplă operaţiune în forţă pentru anihilarea unei grupări de traficanţi de droguri de risc şi mare risc care vindeau stupefiantele elevilor din oraş.

Unul dintre suspecţi nu le-a deschis uşa trupelor speciale, aruncând de pe balcon o pereche de pantaloni în care poliţiştii au descoperit mii de lei, euro şi lire sterline, iar oamenii legii au fost nevoiţi să spargă uşa pentru a pătrunde în locuinţa bărbatului, unde au găsit câteva grame de cannabis, potrivit Agerpres.

Împreună cu jandarmii, trupele au descins simultan la 22 de locaţii, pentru a-i ridica pe suspecţi care vor fi duşi la audieri.

Potrivit surselor poliţieneşti, traficanţii au fost monitorizaţi mai multe luni şi s-a ajuns la concluzia că aceştia plasau pe piaţa locală cannabis, etnobotanice şi droguri de mare risc de tip MDMA, iar printre clienţi se aflau şi elevi. Investigatori sub acoperire, sub conducerea DIICOT Timişoara, au cumpărat în repetate rânduri droguri de la dealerii care aprovizionau zona Complexului Studenţesc şi zona centrală a oraşului.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ