Descoperirea care pune sub semnul întrebării teoria evoluționistă

| 07 apr, 2014

De-a lungul anilor, arheologii au descoperit numeroase obiecte care par desprinse din ceea ce s-a stabilit a fi istoria civilizațiilor care au existat pe Terra. Un astfel de obiect a fost descoperit lângă micul oraș texan Londra în 1934.

Este vorba despre un ciocan, care a fost descoperit fiind învelit într-un strat de rocă, care s-a format în urmă cu peste 100 milioane de ani. Acest aspect a atras imediat atenția specialiștilor care s-au văzut puși în fața unei enigme impresionante: a fost ciocanul în cauză realizat cu mult timp înainte ca rocile respective să se formeze?

Carl Baugh, unul dintre cei mai renumiți oameni de știință americani, a supus ciocanul unor analize de laborator. S-a demonstrat astfel că artefactul a fost realizat din 96,6% fier, 2,6% clor și 0,8% sulf. Lipsa carbonului din compoziție indică faptul că ciocanul misterios a fost realizat printr-un procedeu straniu și cu siguranță nu a putut aparține civilizației actuale.

De obicei, carbonul este elementul cheie care ajută la prelucrarea fierului. Clorul nu se află în mod normal într-un astfel de aliaj, motiv pentru care ciocanul devine un obiect extrem de impresionant. Mai mult de atât, obiectul a fost acoperit cu un strat subțire de oxid de fier, pentru a preveni instalarea ruginii.

Interesant mai este faptul că mânerul din lemn al ciocanului s-a transformat în cărbune. Acest fapt este o altă dovadă că vechimea artefactului depășește ordinul sutelor de mii de ani. Ciocanul misterios a încins spiritele în rândul oamenilor de știință pentru că susținătorii creaționismului sunt de părere că omul a apărut pe Terra încă de la începuturile acestei planete, perindându-se numeroase civilizații care au atins diverse grade ale dezvoltării.

Astfel, evoluționismul devine o teorie greu de digerat în condițiile în care Ciocanul din Londra este doar unul dintre obiectele descoperite cu o vechime de milioane de ani. Și atunci, putem să ne întrebăm care este adevărata istorie a planetei noastre și care este originea omului pe Terra?, scrie efemeride.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ