DETALIUL degetelor care indică cât de mult SEX îşi doreşte o persoană

| 17 iun, 18:50

Un studiu efectuat recent  a arătat că există o legătură între lungimea degetelor de la mâini şi pofta de sex, atât la bărbaţi, cât şi la femei.  Mai exact, cercetătorii au descoperit că cei care au degetul inelar mai mare sau cel puţin egal cu degetul arătător au o poftă de sex mai intensă decât a restului oamenilor.

Acest lucru este cauzat de expunerea la o cantitate mai mare de testosteron în timpul petrecut în uterul mamei şi este valabil pentru ambele sexe.

Aşadar persoanele care au primit o doză mai mare de testosteron în perioada prenatală pot face faţă sesiunilor lungi în pat. Iar posesorii unor degete mai mici nu au motive de îngrijorare. Rezistenţa poate fi antrenată, iar  performanţele din pat se îmbunătăţesc destul de repede.

Tag-uri: cercetatori, sex, studiu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 aug, 22:56
Gabriel
pentru un viitor mai bun
Start bani luna asta!
Acum stie toata lumea ca ne-am extins foarte mult, dar mai avem nevoie de colaboratori, pentru ca avem planuri foarte mari pentru viitor! Vrem extindere si mai mare! Tu vrei sa castigi bani repede, cu o activitate bine organizata si interesanta? Atunci vino acum in echipa noastra! Solicita mai multe detalii si informatii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ