DEZASTRU TOTAL în familia Băsescu: ce proprietate ar putea pierde printre degete

| 07 apr, 17:31

Magistratii au dispus punerea sechestrului asigurator pe terenurile de la Nana a caror retrocedare ilegala este anchetata. Printre terenurile pe care s-a pus sechestru se numara si cel al Ioanei Basescu dobandit cu un credit de aproximativ un milion de euro de la CEC, potrivit stiripesurse.ro.

Sotul sau, Radu Pricop, a reprezentant-o in instanta si le-a cerut judecatorilor sa ridice sechestrul de pe terenul sotiei sale, dat fiind faptul ca ea este martor in proces si nu inculpat.

In plus, cei doi sustin ca nu pot acoperi creditul de la banca, neputand folosi terenul. Rata lunara la creditul contractat de Ioana Basescu este de 5000 de euro, ceea ce ar insemna aproape intregul sau venit pe o luna.

Citeste si: SPECTACULOS! Cum îl scapă Traian Băsescu pe ginerele său de dosarul de şantaj

Mai mult decat atat, Ioana Basescu se teme ca va pierde terenul pentru ca din cauza sechestrului, iar banca va considera ca acesta reprezinta o garantie ineficace, informeaza Romania TV.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ