Dezvăluire bombă! ANGELA SIMILEA, implicată într-un proces de sechestrare de persoane

| 29 iun, 13:30

Angela Similea a fost audiata ca martor intr-un proces in care un om de afaceri a fost condamnat la 6 ani si 10 luni de inchisoare cu executare.

Omul de afaceri harghitean Csibi Istvan a fost condamnat in 2013, dupa mai bine de zece ani de procese, la 6 ani si 10 luni de inchisoare cu executare pentru ca l-a batut si l-a sechestrat pe arhitectul Peter Arpad. Arhitectul proiectase si construise o vila cu 40 de camere pentru Istvan si urma sa fie platit cu 50.000 de dolari pentru munca depusa.

Istvan nu a mai vrut sa-i dea banii si l-a sechestrat pe Arpad, punandu-si bodyguarzii sa-l bata si sa-l ude cu dusuri reci. Angela Similea a fost citata ca martor pentru ca avea o firma ce s-a ocupat de amenajarea vilei lui Arpad si a confirmat ca a auzit despre tratamentele dure la care a fost supus arhitectul. De-a lungul procesului, avocatii lui Istvan au pretins ca acesta este schizofrenic si ca nu este constient de faptele sale, dar instanta a decis sa-l condamne, pana la urma, pentru lipsire de libertate.

Citeşte şi: Detalii din viaţa amoroasă a ELENEI UDREA! Care este legătura dintre iubitul acesteia şi NICOLETA LUCIU

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ