BOMBĂ! DEZVĂLUIREA care te priveşte şi pe tine! De ce a apărut EBOLA?!

| 15 aug, 2014

Mai mulți oameni de știință au convingerea că o amenințare sau un atac, dintr-o lume exterioară, este pe cale să se producă. Un virus controversat, ajunge pe Terra printr-o modalitate necunoscută încă, pentru ca mai apoi să se dezvolte și chiar să devină indestructibil, pentru ca mai apoi să extermine parțial sau în totalitate omenirea.

Michael Crichton a sugerat în filmul pe care l-a regizat, Andromeda, un astfel de scenariu, când o navă spațială americană ajunsă în Cosmos a contactat un virus mortal pe care l-a adus pe Pământ, pentru ca mai apoi omenirea să-și găsească sfârșitul. Acest scenariu este intriga unui film, dar pentru că în ultimele săptămâni, Ebola prezintă manifestări inexplicabile, există câțiva oameni de știință, care subliniază originea extraterestră a virusului, potrivit Efemeride.

Ebola se răspândește cu o viteză incredibilă, iar numărul victimelor crește înspăimântător de repede. Conform datelor emise de Organizația Mondială a Sănătății bilanțul epidemiei a depășit bariera de 1000 de de decese, iar prognozele evoluției sunt de-a dreptul incredibile. Virusul de răspândește cu o viteză impresionantă și noi cazuri de înregistrează zilnic în diverse zone ale globului. Virusul pare incredibil de puternic și în ciuda faptului că în prezent se dezvoltă numeroase medicamente, încă neomologate, nu se poate spune cu exactitate dacă va fi eradicat.

Acesta este unul dintre motivele pentru care Ashley Dale, om de știință britanic în cadrul Universității din Bristol, a declarat că există șanse foarte mari ca Ebola să aibe origini extraterestre. Dale spune că în fiecare an planeta noastră este bombardată de numeroși meteoriți, care pot aduce numeroase bacterii și virusuri din cele mai îndepărtate locuri ale Universului.

Acești meteoriți, purtători de viață în cazul teoriei panspermiei, sau purtători de moarte, în cazul virusului Ebolei, ar fi fost trimiși intenționat de către o civilizație extraterestră, care din diverse motive dorește să producă marea invazie. Această procedură este una tăcută, care nu atrage atenția și nici nu produce panică în rândul oamenilor care își continuă viața ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Dacă este o simplă teorie a conspirației sau un scenariu real, doar viitorul va demonstra. Până atunci, orice ipoteză trebuie tratată ca atare, dar nu ignorată.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

7 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 aug, 2014
alessa
e o bomba biologica .nu are nicio legatura cu extraterestri , ci doar s-a folosit aceasta metoda pt a imputina locuitorii planetei.
17 aug, 2014
gabriela
EBOLA
Cum naiba se raspandeste atat de repede? .Se culca unii cu altii,se ling si se saruta toti astia care au facut ebola? IMPOSIBIL!...Deci probabil ca se raspandeste pe calea aerului numai ca le e frica sa spuna asta,nenorocitii naibii!
16 aug, 2014
Ie Bola
Numai de la nespalatii astia de negri din africa vin toate bolile. Si cind te gindesti ca astia se inmultesc ca sobolanii de am ajuns la 7.5 miliarde

Negrii se reguleaazza cu maimutele si in felul acesta au aparut sida si ebola la om
17 aug, 2014
mai grav
Africanii mananca maimutze, gorile, unele moarte deja. In 2012 25 de camerunezi au murit dupa ce au mancat o gorila moarta, gasita in padure. :) Gorilele mananca sobolani. Ebola pare sa fie un cumul al acestor boli, din moment ce rata mortalitatii este f. mare. 80% dintre africani consuma carne de vanat, maimutze, inclusiv. S-a descoperit ca ele ar fi purtatoare ale unui virus similar HIV, SIV. Virusul ebola poate fi un mutant HIV. Dar chiar nu mai conteaza cum se numeste virusul, daca simptomele si modul de contagiere este identic, si nici cati africani mor de ebola, in timp ce milioane de africani mor de SIDA, iar rata mortalitatii este in crestere.
17 aug, 2014
mai grav
mai grav
...Dupa aceea le mananca. Dar nu m-ar mira sa fi mancat si extraterestri gasiti morti prin padure, vaccinati anti HIV.
16 aug, 2014
ION
Deci Doamne fereste de mai rau, asa ca putem sa ducem si pe dezastrul de Ponta si ca ne scoate din UE si ne vinde pe bucati la unguri si la rusi..... ia te uita ce intoxicare,manipulare,spalare de creiere ! Hai pa ! Numai prostii si aberatii scrieti pe site-ul asta platit de varan !
16 aug, 2014
sase sase
Eroare
daca ar fi vorba de o civilizatie extraterestra dornica sa ne extermine,ar incepe acest lucru prin raspandirea virusului respectiv in zonele cele mai civilizate si unde progresul tehnologic ar putea sa gaseasca in timp antidotul ( vaccinul) impotriva virusului. sta opentru a nu da posibilitatea ca acest antidot sa fie gasit.Atacand zonele mai putin dezvoltate tehnologic si mizand pe raspandirea gobala a virusului in timp nu face altceva decat sa ofere timp tehnologiilor din SUA, Rusia,China, Europa ca sa gaseasca antidotul respectiv.O infectare intamplatoare cu ajutorul unor meteoriti veniti de aiurea este posibila , dar dupa pererea mea putin probabila.O asemenea intamplare ar demonstra viabilitatea aparitiei vietii pe Pamant prin panspermie, lucru in care personal nu cerd. Daca viata a fost posibil sa apara altfel in alta parte a universului, de ce in conditii soimilare nu ar putea apre si aici? virusul Ebola este posibil sa fie mutatia genetica natutrala a unui virus cunoscut sau necunoscut dar inofensiv, si care s-a petrecut in conditiile climatice, si de biosfera ( florasi fauna) specifice Africii. Dincate stiu toate infectiile cu acest virus sunt legate de Africa , mai precis de o anumita parte a Africii , Africa ecuatoriala si mai precis partea vestica a acesteia.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ