Dezvăluiri din culisele PSD. Geoană îî dădea raportul lui Băsescu

| 25 ian, 13:02

PSD-iștii nu par dispuși să-l ierte cu una, cu două pe fostul lor lider, Mircea Geoană și fac dezvăluiri din culisele partidului. Deputatul PSD, Ana Birchall, susține că a văzut și în presă, a auzit și la partid că Mircea Geoană îi dădea informații lui Băsescu, din interiorul PSD.

”Nu vreau să redau exact atitudinea pe care dânsul a avut-o în acel Comitet Executiv, cum se ruga, ca să fiu extrem, extrem de elegantă. Se ruga de colegii și colegele din PSD să nu-l excludă, dar a meritat această sancțiune, nu este la prima abatere.

Toate acțiunile domnului Geoană sunt îndreptate împotriva partidului și sunt de condamnat, pentru că, repet, acest partid i-a dat cele mai importante funcții pe care domnul Geoană le-a avut în acest stat. Acum nu vreau să-mi aduc aminte de ce specula presa, de ce se auzea în partid că dânsul pleca, când era președinte al partiudului, pleca de la ședințele PSD și se ducea să-i dea raportul lui Băsescu”.

Teoria lui Cristoiu: pe cine a deconspirat SRI la Traian Băsescu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 ian, 18:05
liviuioan
--sellectIA ARTIFICIALA--
Sunt persoane, care se adapteaza usor anumitor situatii . Draga-STOLO--valuta--dragostea lui--prim ministru--JAFO ONESTI-- COCOSI RUSESTI--euro--parlamentar ;MONICA--ANI--dragostea ei--MCV-REDING ; MIRCIA GIOALA--e dragostea tuturor--ILIESCU--CONSTANTINESCU--BASESCU si in special --a lu MAREAN--mai ceva ca MIHAELA COPOS .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ