CTP: Iohannis va recurge la un gest imoral, la fel ca Băsescu

| 23 ian, 22:32

„Domnul Iohannis va recurge la soluția imorală și nu trebuie să ne mire lucrul acesta, de vreme ce domnia sa l-a numit pe dl Mihalache șeful Cancelariei. Nu văd de ce nu ar susține chiar o combinație a PNL-ului cu o bucată de PSD, cu UDMR, cu UNPR și cine mai licitează”, a declarat, jurnalistul Cristian Tudor Popescu la Digi24.

El a comentat declarațiile președintelui, făcute la un post de televiziune, potrivit cărora este posibilă o guvernare PNL fără alegeri anticipate.

Cristian Tudor Popescu a explicat de ce președintele are nevoie de această „soluție imorală”:

„Dl Iohannis a declarat că vine cu un program pe 10 ani pentru România. Deci, implicit, al doilea mandat. Și ca să obțină al doilea mandat, are nevoie de PNL. Dacă ar rămâne doar un mandat la Cotroceni, nu s-ar agita foarte mult dl. președinte. Cum poate fi obținut acest lucru? Numai printr-o soluție imorală, ca să folosesc termenul din 2004 al lui Traian Băsescu. Printr-o combinație cu alți parlamentari care nu fac parte din PNL, care nu au fost subînțeleși, să zicem așa, în votul pentru președintele Iohannis (...) Alegerile anticipate sunt o formulă improbabilă. Nu se poate ajunge la așa ceva. Deci dl. Iohannis va recurge la soluția imorală”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că îşi doreşte un guvern PNL, cu care să se simtă confortabil şi care să pună în aplicare viziunea sa pe zece ani, precizând că relaţia cu guvernul actual este una instituţională, normală.

„Acum nu avem alegeri, dar este posibil, am spus-o şi înainte de alegeri, şi toată lumea a observat că vor începe mişcări în Parlament. Se vor forma noi grupuri. Acest lucru se întâmplă, lucrurile se întâmplă în Parlament. Este posibil, pe parcursul acestui an, să fie mişcări între partide, să se schimbe majoritatea, şi este normal, când actuala Opoziţie vine cu o moţiune de cenzură şi schimbă guvernul. Aşa funcţionează democraţia, este normal, este natural şi atunci vom avea alt guvern”, a mai spus Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a primit o veste proastă! Decizia FĂRĂ PRECEDENT luată de Carmen Iohannis

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 ian, 12:46
baseccu,criminalul de romani
johanes sasiul
MA INERVEAZA ACEST INDIVID,ALES PRI NFURT,CA SEAMANA CU MINE.
MINTE SI PACALESTE PE RUMANI.DE CE NU HAHAHIE,CA MINE,CA ARE
DINTI PUSI ,LA PLACA.MADAM CARMEN L-A ABANDONAT.BRAVO DOAMNA !!!!.DATI EXEMPLU DE PATRIOTISM LOCAL.CE CAUTA EL,IN
TARA RUMANEASCA SI BORBESTE PROSTII SILABISITE ,LA PROSTANACUL CU GURA MARE DE LA IREALITATEA TELEVE

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ