PONTA: cei implicaţi în dosarul MICROSOFT trenuie să stea departe de guvernare

| 23 ian, 17:51

Premierul Victor Ponta, a declarat vineri, la Iași, că va face tot posibilul pentru a se opune accesul la guvernare a celor "care în 2010-2011 luau şpăgi de la Microsoft", el răspunzând astfel afirmației de joi seară a președintelui Klaus Iohannis că și-ar dori să lucreze cu un alt guvern.

"Am să fac tot ce ține de mine, și domnul Dragnea la fel, și alții, să nu se întoarcă la guvernare exact cei care în 2010—2011 aflăm acum că luau șpăgi de la Microsoft, care retrocedau pe milioane de euro tot felul de terenuri, cei care ne-au blocat fondurile europene, care ne-au dus TVA-ul la 24%, exact aceiași. Dacă vin alții mai buni ...", a afirmat Ponta.

În plus, premierul i-a răspuns şi preşedintelui Klaus Iohannis, cara a afirmat că şi-ar dori să lucreze cu un alt Guvern. Victor Ponta e de părere că actuala majoritate parlamentară este foarte stabilă și va permite PSD să rămână la guvernare până în 2016 și chiar să câștige alegerile locale și parlamentare de anul viitor.

"Ultimul vot în Parlament a fost în urmă cu o lună și rezultatul, după cum cunoașteți, a fost 377 de voturi pentru actualul guvern și 143 împotrivă. Eu cred foarte tare că actuala majoritate, nu doar că este foarte stabilă, dar poate și să guverneze foarte bine până la alegerile din 2016 și dacă guvernează foarte bine va și câștiga alegerile din 2016.", a adăugat Victor Ponta.

Președintele PSD a mai spus că el consideră că obligațiile atât ale președintelui, cât și ale Guvernului sau Parlamentului, sunt în acest moment de a-și face datoria față de cei care i-au ales.

 

Citeşte şi: Klaus Iohannis: Cu acest guvern nu văd cum aş putea să-mi pun gândirea în practică

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ