Ce spune DNA despre acuzaţiile lui Gabriel Sandu. Anunț de ultimă oră despre Videanu, Berceanu și Anastase!

| 27 ian, 19:42

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a venit cu mai multe precizări în legătură cu informaţiile ce se vehiculau în presa privind implicarea foştilor miniştri Adriean Videanu şi Radu Berceanu, precum şi a fostei preşedinte a Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase în dosarul Microsoft, scrie vreaudreptate.ro.

„Persoanele menţionate de dvs. în solicitare, respectiv doamna Roberta Anastase şi domnii Radu Berceanu şi Adrian Videanu nu au nicio calitate procesuală în dosarul menţionat de dvs. în solicitare”, se arată în răspunsul de la DNA.

Fostul ministru al Comunicațiilor, Gabriel Sandu, reținut în dosarul Microsoft, a declarat în fața procurorilor că o parte din mita vehiculată în dosarul Microsoft a ajuns la foști miniștri PDL, potrivit Realitatea TV. Sandu le-ar fi spus anchetatorilor că fosta șefă a Camerei Deputaților, Roberta Anastase, și doi foști miniștri, Adriean Videanu și Radu Berceanu, au primit bani în schema Microsoft.

Gabriel Sandu este acuzat de luare de mită în formă continuată și spălare de bani, el fiind arestat preventiv pe 25 octombrie, alături de oamenii de afaceri Nicolae Dumitru, Dorin Cocoș și primarul din Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan.

Citeşte şi: DOSARUL MICROSOFT! Traian Băsescu ar fi beneficiat de şpaga din dosarul Microsoft !

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ