Laura Codruţa Kovesi, despre Gabriel Sandu: Noi nu primim cetăţeni care se spovedesc pentru păcate

| 28 ian, 20:56

Laura Codruţa Kovesi, procurorul general al DNA, a fost întrebată, miercuri, despre audierile lui Gabriel Sandu de către procurorii anti-corupţie, după ce fostul ministru a fost plasat în arest la domiciliu, acesta dând declaraţii în care îi acuză pe liderii PDL că au făcut presiuni la adresa lui pentru acoperirea unor obligații financiare necesare campaniilor electorale.

"Nu comentez niciun fel de declaraţii care se fac în interiorul instituţiei. Noi nu primim cetățeni care se spovedesc pentru păcate, primim persoane care reclamă şi care au cunoştinţe despre fapte de corupție. Cu privire la denunţuri, sesizări, plângeri care se fac în DNA, nu pot să fac niciun comentariu public", a spus Laura Codruța Kovesi, la B1 TV, întrebată despre declaraţiile la DNA ale fostului ministru al Comunicaţiilor.

Fostul ministru Gabriel Sandu este cercetat de procurori în dosarul Microsoft. Sandu acuză fosta conducere a PDL, nominalizându-i pe Emil Boc, Vasile Blaga, Elena Udrea, Adriena Videanu, Radu Berceanu, dar și alte persoane, de presiuni făcute în 2009 asupra sa pentru acoperirea de îndată a unor obligații financiare necesare campaniilor electorale.

Citeşte mai mult pe romaniatv.net.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ