DEZVĂLUIRILE-BOMBĂ ale lui Gheorghe Ştefan, zis "Pinalti", în dosarul Microsoft: miniştri şi secretari de stat implicaţi

| 28 ian, 13:38

Gheorghe Ştefan declarat că peste 100 de persoane, printre care miniştri, secretari de stat şi funcţionari publici din ministere, sunt implicaţi în cel mai important dosar din România.

"Principalele persoane în această afacere sunt Claudiu Florică şi Dinu Pescariu şi alte peste 100 de persoane cu rang de prim-miniştri, miniştri, secretari de stat, funcţionari publici din ministere, de la SGG, parlamentari, oameni de afaceri, avocaţi, care după opinia mea unii sunt nevinovaţi, alţii vinovaţi în proporţii diferite cu un grad de implicare mai mare sau mai mic", a declarat Gheorghe Ştefan.


Totodată, Gheorghe Ştefan, primarul suspendat din Piatra Neamţ, a adăugat că dosarul său a fost instrumentat politic şi că este nevinovat: "Sunt cercetat pentru afinităţile politice pe care le-am avut, deoarece eu l-am văzut cu ochii mei pe programele tv pe premierul Ponta când a declarat de două ori ca să fie arătat şi Gheorghe Ştefan (Pinalti), pentru că sunt luaţi doar cei de la PSD. Să înţeleg că aceasta este o comandă politică să satisfacă dorinţele prim-ministrului."

Gheorghe Ştefan a menţionat că nu a discutat niciodată despre Microsoft cu Dorin Cocoş, Gabriel Sandu sau Dumitru Nicolae. În plus, acesta menţionează că nimeni din acest dosar nu spune că a pretins vreo sumă de bani.
Gheorghe Ştefan se află în continuare în arest preventiv în acest dosar.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 ian, 14:30
liviuioan
--TROFEUL CANTITATII-
PLATFORMA DIGITALA--halala mangleala--top modelles--Saracul PINALTY--supararile lui cu lipitul bancnotelor pe fruntea cantaretilor dupa plimbarea udrita cu gondola . Folcloriste nu , asa au spus arbitrii . Si de cate ori a vrut sa scape--il chemai TOVARASII si primea telegrama TATUCULUI in plic inchis . Cat de mult il iubeste pe BOC numai UDREA stie .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ