Radu Banciu a DEZVĂLUIT boala "INCURABILĂ" a lui Gheorghe Ștefan

| 29 ian, 08:27

Jurnalistul Radu Banciu a comentat situația primarul municipiului Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan, care a fost scos din arest și transportat de urgență la spital, după ce a acuzat dureri la coloană.

”Gheorghe Ștefan a ieșit de la pârnaie și s-a dus la spital. Exact cum făceam noi în armată, ne aruncam din niște lămâi din curtea unității. Orice era binevenit, numai să nu rămâi în unitate”, a comentat jurnalistul.

Prezentând o întreagă listă cu toate afecțiunile de care suferă Gheorghe Ștefan, Radu Banciu a subliniat că cea mai grava boală a primarului din Piatra Neamț este aceea că se consideră nevinovat, conform B1tv.

Citește și: DEZVĂLUIRILE-BOMBĂ ale lui Gheorghe Ştefan, zis "Pinalti", în dosarul Microsoft: miniştri şi secretari de stat implicaţi

”Prima lui boală netratabilă este că se consideră nevinovat. Dar asta nu se poate trata. De nevinovăție în România nu vă tratează nimeni. Vedeți cum intră unii după alții, toți sunt nevinovați. Și după aia încep să ciripească”, a spus Radu Banciu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ