Liberalii joacă dur şi ameninţă Guvernul cu o plângere penală. Nu negociem legea cu Ponta

| 23 ian, 19:38

Premierul Victor Ponta a fost somat printr-o rezoluție să organizeze de urgență alegeri parțiale pentru primăriile, consiliile locale, județene și parlamentare în caz contrar Guvernul Ponta va fi acționat în judecată.

Co-președintele PNl, Alina Gorghiu, a dezvăluit că premierul Victor Ponta i-a cerut să negocieze organizarea parțialelor.

”I-am cerut premierului să respecte legea și ce credeți că mi-a propus - Să negociez cu el!. Îi răspund acum - Nu negociem legea nici măcăr cu premierul Victor Ponta”, a spus Alina Gorghiu.

”Solicităm Guvernului să organizeze alegerile parțiale în caz contrar vom acționa Guvernul în judecată. Dăm Guvernului o săptămână ca să fie organizată documentația”, a mai spus co-președintele PNL.

În acest moment sunt 26 de mandate de primar vacante, 6 parlamentari, 3 de președinte de consiliu județean și 2 consilii locale dizolvate.

Citeşte şi: Valeriu Zgonea desconspiră planul Alinei Gorghiu: Să nu mă supere

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 ian, 00:14
liviuioan
--PUTURA--maichii--
O fi transmis si OVIDIU asta ceva--ca toti devin , scriitori--Nu se mai potoleste--CELIMENA--mai ales acum--are purtator de mesaj .Fina, cunoscatoare cu drept--daca noul--TATUC--ordona-ei trebuie sa exploateze orice chichita .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ