Replică FULGERĂTOARE a lui Ponta pentru Iohannis, după ce acesta a spus că își dorește un alt Guvern

| 23 ian, 13:03

Victor Ponta i-a dat astăzi replica lui Klaus Iohannis, după ce în urmă cu cateva zile şeful statului a dat de înţeles că îşi doreşte un alt guvern.

Victor Ponta a oferit o replică voalată, precizând că actualul program de guvernare, girat de electorat în 2012, este cea mai bună variantă pentru România anului 2015 și 2016.

„PSD‬ trebuie să aibă grijă de electoratul tradiţional, dar trebuie să fie totodată un partid de centru, pro business, pro oameni tineri. Guvernul pe care îl conduc este un guvern social-liberal şi a îndeplinit programul USL în proporţie de 80%. Cred că pentru 2015 şi 2016 programul nostru este cea mai bună variantă pentru România”, a scris Victor Ponta contul de Facebook.

În cadrul unui interviu acordat celor de la Realitatea TV, Klaus Iohannis a precizat tranșant că își dorește un alt Guvern, format de PNL și cu Cătălin Predoiu în poziția de șef al executivului.

„Asta nu inseamna ca nu doresc un Guvern cu care am aceleasi principii, acelasi mod de a vedea lucrurile.

Acest Guvern a fost aici cand am devenit presedinte. Nici nu i-am ales, nici nu ii resping institutional, pentru ca nu este treaba presedintelui sa ii respinga. Dar cu acest Guvern nu vad cum sa pun in practica programul meu pentru o Romanie puternica in urmatorii 10 ani”, a punctat Iohannis la Realitatea tv.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 ian, 18:53
Ionica
Geo ! este vorba de a respecta regulile jocului. Cred ca intre caracterul lui Johannis si a lui Basescu nu este nici o diferenta. Vad ca-i ia obiceiurile predecesorului sau. Vreau presedintia......vreau guvern PDL-PNL.......vreau tot ce isi doresc hotii care m-au sustinut ..... dar ce ma-ta mai vrei ????? O suspendare de la presedintie nu vrei ???? se poate,nu este deloc greu, vezi cu cine te inconjori , sa nu-ti rupi gitul. Auzi, il vrea prim ministru pe pelticul si bilbiitul Predoiu. Vai mama voastra de profitori !!!!!! Crezi ca-ti face cinste Blaga , Predoiu si restul PNL-istilor ??? Romanii te-au votat pe tine nu pe hotii si incompententii PDL-PNL...Huo !!!!!!
24 ian, 17:50
Ionica
De programul pentru o Romanie puternica stie doar Johannis si Gorganca poate, nu a auzit lumea de el(de program).Este o lozinca ieftina ca si-ar dori un guvern PDL-PNL ,asa imi place mie sa-i disting pe acesti nefericiti , ca obligatie ca l-au sustinut in campanie, dar in sufletul lui sint convinsa ca stie ce le poate pielea acestor vulpoi,romanii nu uita asa de usor. Si mai usurel cu schimbarea lui Ponta si a guvernului ca s-ar prea putea sa fie schimbat chiar el, sa nu se imbete cu apa rece ca pina in prezent nu a facut nimic concret decit citeva plimbari si cauta sa tulbure apele in guvern. Romanii au votat Johannis presedinte si in aceeasi masura sau chiar mai mare au votat Ponta si guvernul care el il doreste sa-si duca proiectele la bun sfirsit. Toti gresim si Ponta are greselile lui, este un om tinar si invata din mers, el a dovedit ca este serios,muncitor si ca slujeste in interesul romanilor. Asta nu va schimba Johannnis niciodata,chiar daca nu-i convine,multora nu le convine ca el a fost ales presedinte, asta este, mergem mai departe si sa-si vada fiecare de atributiile lui si Johannis sa faca bine macar apparent sa fie presedintele tuturor romanilor nu cum a facut predecesorul lui Basescu ,care si-a vazut doar propriul interes. Nu inteleg cum de il sustine public pe libidinosul de Predoiu care nu face mai mult decit celalalt inaintas PNL-ist Tudor Chiuarhiu,fosti ministri PNL ai Justitiei,doi la leu,niste lupi flaminzi si bolnavi de putere. Poate asa cu Predoiu isi va rupe Johannis gitul,n-are decit sa-l gireze ca va vedea unde va ajunge..Pacat. Sa astepte Catalin Predoiu sa vada daca romanii vor vota fostii lingai ai lui Basescu, apoi sa aiba pretentii de prim ministru .Cind vor zbura porcii va fi acest sisiit premier.Ar fi bine sa faca citeva lectii de dictie si de buna cuviinta.
23 ian, 14:25
Ana
D-le Johannis,romanii te-au ales presedinte ,sa conlucrezi cu guvernul existent pina in 2016, si poate si pe mai departe . Nu trebuia sa candidezi daca ai stiut ca nu poti conlucra cu guvernul Ponta.Ar trebui sa-ti vezi de presedintie si sa nu mai tulburi apele ca nu-ti face cinste.Procedezi exact ca Basescu ,avea primaria generala dar a cerut si majoritate. A avut-o si ce a facut. Un mare cacat,a furat la greu fiind acoperit de PDL-isti actualii tai aliati. Lumea uraste PDL-PNL, nu-I vrea la guvernare si asta o sa te convingi la alegerile din 2016. Tot Ponta cu majoritate va forma guvernul. Si atunci cum se explica pozitia ta in raport cu guvernul. Ce scuza josnica gasesti sa aduci trupa lui Basescu la guvernare. Sa-ti fie rusine, poporul te-a votat pe tine nu si ACL ,PMP,PDL si PNL.Nu poti conlucra cu guvernul,esti incapabil, pune jos, renunta la presedintie si vezi-ti de Sibiu si de afacerile tale ca numai om corect nu te poti numi. Pleaca.....cu PDL-PNL-ul tau cu tot( adica cu basistii)
23 ian, 20:43
Mihail
Mi se pare corect si pertinent ce spui ... De altfel nici Joahannis nu crede in ce spune. I=ti dai seama ce probleme ar avea el ( Johannis) cu un guvrn facut de astia, semidocti, spagari, nrpriceputi, incurcalume, copii de pripas, diletanti etc. Ma abtin sa mai zic ceva ...
23 ian, 22:57
Geo
A candida la Presedentie nu inseamna a accepta obligatoriu lepra PSD

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ