Klaus Iohannis: Cu acest guvern nu văd cum aş putea să-mi pun gândirea în practică

| 22 ian, 22:59
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi seara, că nu poate îşi pune în aplicare gândirea cu actualul guvern. Preşedintele a reluat tema de la sfârşitul anului trecut, când preciza că noul PNL trebuie să preia puterea.

"Îmi doresc un Guvern PNL, nu e un secret şi atunci cu acel Guvern veţi vedea ce înseamnă dacă preşedintele nu colaborează corect. Acest Guvern a fost aici când am devenit preşedinte. Nici nu i-am ales, nici nu îi resping instituţional, pentru că nu este treaba preşedintelui să-i respingă. Dar cu acest Guvern nu văd cum să pun în practică programul meu pentru o Românie puternică în următorii zece ani.

Citeşte şi: Iohannis: Este posibil ca PNL să aibă în 2015 majoritatea în Parlament şi să schimbe Guvernul

Pentru asta e nevoie de un alt Guvern, e nevoie de un Guvern cu care să lucrez pe aceleaşi principii. Am spus că după alegeri vor apărea mişcări în Parlament, se formează noi grupuri. Acest lucru se întâmplă. Nu dirijez eu acest lucru, dar sunt mişcări în Parlament. E posibil să se schimbe majoritatea. Opoziţia vine cu o moţiune de cenzură şi schimbă Guvernul. Aşa funcţionează democraţia", a punctat Klaus Iohannis.

Citeşte şi: Klaus Iohannis: Preşedintele nu este ales să distreze oamenii

Preşedintele a subliniat că actualul premier din umbră, Cătălin Predoiu, va fi premierul desemnat în cazul în care PNL va prelua puterea executivă.

Citeşte şi: Alina Gorghiu, decizia care poate duce la dărâmarea Guvernului Ponta

Citeşte şi: Klaus Iohannis: Noi vrem puterea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 ian, 09:10
Adam
Noutate absoluta, doar acum! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
23 ian, 07:19
YATOU
TREBUIE INTELEGERE INTRE PRESEDINTIE SI GUVERN...ALtFEL SE DUCE TOTUL DE RAPA!!... haideti odata....faceti ceva si pedepsiti pe corupti ! restituirea celor furate,asta ne intereseaza! parlamentarii...parca sunt anchilozati...ii platim degeaba si nu fac nimic!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ