Valeriu Zgonea desconspiră planul Alinei Gorghiu: Să nu mă supere

| 23 ian, 17:00

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu zgonea a declarat, vineri, că Vasile Blaga şi Alina Gorghiu vor să ocupe funcţiile de preşedinţi ai Parlamentului, şi a arătat că afirmaţia lui Klaus Iohannis privind schimbarea guvernului Victor Ponta nu e o surpriză şi nu trebuie să îi supere.

”Nu ştiu nicio surpriză, că vrea să schimbe Guvernul. Domnul Predoiu conduce o echipă din umbră la care ţinta este să ajungă la guvernare, domnul Blaga doreşte să fie preşedintele Camerei superioare, nu este prima dată, doamna Gorghiu vrea fie preşedintele Camerei inferioare. Este o chestiune foarte simplă, nu trebuie să ne supărăm, să ne bucurăm până la urmă intrăm şi noi într-un joc politic normal în care opoziţia are pentru fiecare funcţie din statul român un om pe care îl pregăteşte este o chestiune de normalitate în România”, a spus Zgonea.

El a spus că ştie acest lucru din experienţa sa politică. ”După 20 de ani, cred că am şi eu o anumită experienţă şi pot să-mi dau seamna. Domnul Predoiu a şi spus acest lucru, domnul Blaga a lăsat de înţeles, doamna Gorghiu este copreşedinte şi nu are altă funcţie pe care să o ceară. Este foarte simplu şi nu trebuie să ne supere, este benefic pentru România că sunt două echipe şi de stânga şi de dreapta care îşi exprimă punctele de vedere”, a mai spus Zgonea.

PSD mai face un pas înapoi. Valeriu Zgonea: Ordonanţa migraţiei a fost o greşeală. Ce se va întâmpla cu traseiştii

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ