Ion Cristoiu DĂ de PĂMÂNT cu Alina Gorghiu

| 22 ian, 09:11

Jurnalistul Ion Cristoiu lansează un atac dur la adresa co-președintelui PNL, Alina Gorghiu, pe care o numește: ”O strălucită bla-bla-gistă”, pentru că nu reușește să facă nimic concret pentru preluarea guvernării.

”Scriam într-o postare anterioară că liderii de azi ai Opoziției – de la Cătălin Predoiu la Alina Gorghiu – nu reușesc să-mi atragă atenția nici măcar cu o virgulă din ceea ce scriu și zic împotriva lui Victor Ponta.

Îmi explicam această stare de spirit prin adevărul că Traian Băsescu a revoluționat comunicarea politică înlocuind bla-bla-urile demagogice, lustruite prin clișeizare, cu intervenția convingătoare atît prin stilul mușcător, cît mai ales prin impresia profundă că e vorba de puncte de vedere proprii. Dacă urmărești atacurile lui Traian Băsescu la adresa lui Victor Ponta, a PSD, vei sesiza imediat substanțialitatea. Traian Băsescu nu apelează o clipă la bla-blau-rile cu care ne obișnuise pînă atunci Opoziția.

Liderii PNL de azi n-au învățat nimic de la Traian Băsescu.
În toate intervențiile lor împotriva Guvernului Ponta, ei sunt niște bla-bla-giști perfecți.

Miercuri, hiperactiva Alina Gorghiu a făcut Declarații despre cum va răsturna PNL Guvernul Victor Ponta printr-o Moțiune de cenzură despre care distinsa e convinsă că va trece în clipa în care PNL o va depune la Parlament.

La ora actuală, Coaliția creată în jurul PSD deține o majoritate confortabilă în Parlament.
Trecerea unei Moțiuni de cenzură presupune în chip necesar negocieri crîncene ale PNL cu partide din cadrul Majorității sau chiar cu parlamentari PSD. Pentru ca unele partide care alcătuiesc acum Majoritatea să treacă de partea PNL, indiscutabil acestora trebuie să li se ofere avantaje mai mari decît cele deținute în prezent.

CITEŞTE ŞI Cum vede Alina GorghAlina Gorghiu, decizia care poate duce la dărâmarea Guvernului Ponta

Foarte simplu.
Cică PNL-ul condus de ea nu va negocia cu nimeni. PNL-ul condus de ea va întocmi un asemenea Program de guvernare încît, cînd îl vor vedea, toți UNPR-iștii, toți UDMR-știi, ba chiar și toți PSD-știi, în frunte cu Victor Ponta, vor vota căderea Guvernului Ponta și venirea în fruntea țării a PNL, partidul care a fost în stare să elaboreze o capodoperă precum Programul de Guvernare.
În plus, PNL-ul condus de ea va reuși să-i convingă pe UNPR-iști și chiar pe PSD-iști, că Guvernul din care fac parte e toxic.

Și astfel, prin forța argumentelor aduse de PNL condus de ea, se va forma o nouă majoritate fără nici o concesie din partea PNL în materie de funcții și de ciolănel:
„Singura negociere care se poarta este aceea de a sustine o motiune de cenzura pentru a inlatura un guvern toxic. Nu se face absolut nicio negociere contra functii executive, nu se face nicio discutie de nume, de formula guvernamentala, absolut nimic.
Este dovada simpla de maturitate politica a acestui partid ca nu vom genera asemenea teme si discutii pana nu vom avea lucrurile noastre stabilite: un program de guvernare, cu proiecte de anvergura, agreat de mediul de afaceri, de populatia din Romania, care sa reuseasca sa transpuna agenda publica in agenda politica.”

Bla-bla, bla-bla.
Alina Gorghiu n-a înțeles nimic din lecția lui 16 noiembrie 2014. Ea e convinsă mai departe că românii mai pot fi trași pe sfoară cu astfel de vorbe sforăitoare.

O strălucită bla-bla-gistă: Alina Gorghiu!”, susține Ion Cristoiu, pe blogul personal.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 ian, 17:40
Victor Modoran
cu Cristoiu la furat
Maestre,
Razi singur probabil, dupa ce iti citesti propriile ziceri. Ai mai introdus si niste intelectualisme pe post de gaselnite, cu care vrei sa atragi in plasa cu gauri largi, tinere domnite projurnalism. Ma refer la "cliseizare" si "substantialitate". Despre bla-bla-gism ce sa mai zic, imi aminteste de lab-a-gism si cate si mai cate.
Maestre,
Let it be!
22 ian, 20:54
Liviu Raduta
FIRATI AI DRACU DE HOTI .FUTUVA MUMA IN C../ NUMAI LA CIOLAN
22 ian, 18:42
Mihaela
Cea mai cautata oferta de lucru
Cea mai cautata oferta de lucru a anului! Vrem sa extindem fenomenul care s-a declansat deja! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Castig lunar 300 dolari. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected] Nu ezita. Mult succes
22 ian, 14:20
liviuioan
--RETETA de SUCCES--
STIE--el---MAISTRU de GAGESTI si DEAL. Dupa experienta, trista si norvegiana , cand s-a jucat cu bilele--preacuviosului TURCIT--novicea ELENA--a urmat , cursul intensiv al specialistului--initial la ANTENA 3 si acum toata lumea se minuneaza de ELENA-noastra-- .Semnalul este clar--acum nu stim daca--PAREROLOGUL --prietenul lui RARES si BOGDAN--adora plimbarile nocturne --cu bicicleta .Numai asa poate explica--planul prina care--ALINUTA ( poate se mai potoleste--are purtator de cuvant )--draga de ea--poate lupta cu VICTOR PONTA .--# razi si cu curcile #--vorba unui clasic in viata .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ