Sorin Ovidiu Vîntu, despre Alina Gorghiu: Este ilustrarea perfectă a „gospodinei deraiate de la cratiţă”

| 21 ian, 17:43

Sorin Ovidiu Vîntu îi descrie în stilul caracteristic pe cei mai importanţi oameni politici ai momentului şi propune două soluţii în plan politic şi cel economic pentru România.

"Ponta se tine cu ghearele si dintii de functii, Geoana – un fel de Tariceanu al P.S.D.-ului – topaie in jurul borcanului cu miere, sub presiunea dosarelor penale, Blaga se retrage, Predoiu – o mazeta infuriata – se vede premier, Gorghiu – ilustrarea perfecta a „gospodinei deraiate de la cratita” – uguie ca o porumbita dulcica si inepta tot felul de aiureli pe teme lipsite de orice relevanta, Oprea – supranumit in cercurile noastre „Gabi minte mica” – isi negociaza deja viitoarea tradare.

In timpul asta, totul se naruie de jur imprejurul nostru: sosele, case, familii, industrii.

Nimeni nu intelege nimic, nicio idee nu strabate creierul romanesc.

Unde am fost stim, unde suntem habar n-avem, unde ne ducem nu ne intereseaza.

Haosul, furia mocnita si ura sunt realitatile majoritatii locuitorilor de la orase", scrie SOV.

Citeşte şi: Vîntu, o postare nouă: Funcția de prim-ministru, cea mai negociată funcție

CELE DOUA REPUBLICI:

In acest context, v-am propus:

1.  Un proiect politic – Republica Prezidentiala

2. Un proiect economic – Republica Rezidentiala (constructia unui numar de 150.000 de locuinte gata mobilate, inchiriate la preturi intre 10 si 20 de euro lunar).

Proiectul politic sugera sa-i incredintati puterea pe o perioada de 6 ani unui singur om. V-am dezvaluit mecanismele prin care sunteti furati, mintiti, umiliti de clasa politica si de afaceristii la care aceasta este racordata. Solutia propusa nu anuleaza coruptia, dar o diminueaza sever si da posibilitatea executarii unui proiect economic cap-coada.

Citeşte mai mult AICI

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ