S-a aflat cine o va înlocui pe Alina Gorghiu în funcția de purtător de cuvânt al PNL

| 20 ian, 14:14

Deputatul PNL Ionuț Stroe va fi purtător de cuvânt al liberalilor, decizia în acest sens urmând să fie luată la Biroul Politic Național care va avea loc pe 23 ianuarie la Iași, potrivit unor surse politice.

Ionuț Stroe o înlocuiește în funcție pe Alina Gorghiu, care a fost aleasă președinte al PNL anul trecut.

El a fost recomandat pentru funcția de purtător de cuvânt de Alina Gorghiu. Este deputat de Dolj, vicelider al grupului parlamentar al liberalilor din Camera Deputaților și membru în comisiile de politică externă și afaceri europene.

Liberalii se vor reuni pe 23 ianuarie la Iași în prima ședință a BPN din acest an.

Pe 9 ianuarie, președintele PNL, Alina Gorghiu, anunța că va prezenta în ședința Biroului Politic Național de la Iași strategia sa în ceea ce privește reconsolidarea internă a partidului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 ian, 14:59
liviuioan
Pocora si teaca stramta
Saracul--IONUT--munca grea--program prelungit--sa mai sufere si baietii . # S----ALINA--CELIMENA ; * inima mea-i curata / Si DUMNEZEU frumoasa m-a faurit fireste * / -inima ei ! Rascoapta ca sunca si uscata / La focul vesnic se prajeste ! #--Neprevazutul--Charles

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ