Surse: Călin Popescu Tăriceanu vrea funcția de președinte al Comisiei de Revizuire a Constituției

| 19 ian, 21:40

După ce a Partidul Liberal Reformator (PLR) a intrat la guvernare cu doi miniștri, șeful Senatului și președintele PLR, Călin Popescu Tăriceanu, vrea o nouă funcție, aceea de președinte al Comisiei de Revizuire a Constituției, spun surse din PSD, citate de Știri pe surse.

În momentul actual, președintele Comisiei este Crin Antonescu, dar, conform algoritmului parlamentar, funcția va reveni Puterii. În acest context, Tăriceanu ar vrea funcția de președinte al Comisiei de revizuire.

Problema a fost ridicată în ședința BPN a PSD, dar deocamdată nu s-a ajuns la o concluzie. Un alt nume vehiculat pentru ocuparea acestei funcţii este social -democratul Ioan Chelaru.

Crin Antonescu a pierdut funcţia de preşedinte al Comisiei de revizuire a Constituţiei. Aceasta a fost ultima funcţie de conducere deţinută de fostul lider al PNL, care va rămâne acum doar senator.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 ian, 03:55
Ana
Mi se pare correct. Tariceanu este un politician foarte bun, calculate,serios si un barbat elegant prin educatia de care da dovada. A dovedit seriozitate si in calitate de prim ministru ,este okay sa-si doreasca si sa dobindeasca aceasta functie. Bravo lui si la mai mare.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ