SCANDAL în PNL. Subiectul care îi dezbină pe liberali

| 19 ian, 19:24

O decizie luată luni de AMR poate reprezenta scânteia pentru un nou conflict la vârful PNL. Reprezentanții tuturor partidelor au votat în cadrul unei reuniuni a Asociației Municipiilor, pentru menținerea procedurii de alegere a primarilor și șefilor de Consilii Județene într-un singur tur, potrivit unor surse DC News.

Voința edililor liberali din municipii este în contradicție cu propunerea conducerii actuale a noului PNL. Co-președinții Alina Gorghiu și Vasile Blaga au declarat, la 5 ianuarie, într-o conferință comună de presă, că PNL vrea ca primarii și șefii de Consilii Județene să fie aleși în două tururi de scrutin.

Totodată, Vasile Blaga a precizat că PNL cere conducerii Parlamentului să pună pe ordinea de zi din această sesiune un proiect de lege pentru schimbarea legislației electorale.

AMR, care reunește primarii municipiilor din România, este o organizație a cărei conducere este asigurată în prezent de 31 de primari de municipii, conform site-ului instituției. Printre aceștia se află și nume grele ale marelui PNL, precum Ilie Bolojan (primarul municipiului Oradea, președintele executiv al AMR), Gheorghe Falcă (Arad), Rareș Mănescu (sectorul 6), Andrei Chiliman (sectorul 1) sau Nicolae Robu (Timișoara).

Mircea Geoană premier? Răspunsul neaşteptat al unui lider PNL

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 ian, 20:09
florin
Oferte de lucru de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! Primele castiguri au fost acordate! Oferim imediat contract legal! Avem dovada castigurilor! NU e joc pyramidal si NU e MLM! Castigati garantat cel putin 300 de dolari, lunar lucrand ca operator online, 3 ore pe zi! Va trimitem mai multe detalii, dupa ce trimiteti textul “ Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ