Alina Gorghiu: PNL pregătește intrarea la guvernare

| 20 ian, 16:31

Alina Gorghiu, co-preşedinte PNL, a declarat că liberalii au început deja discuţiile cu parlamentarii din alte partide pentru susţinerea moţiunii de cenzură, dar a arătat că nu se negociază venirea unor parlamentari în PNL: "Nu se acceptă traseişti, şi nu se negociază voturi la moţiune contra poziţii executive".

Alina Gorghiu a declarat, într-un interviu acordat Ziare.com, că "PNL se pregateste temeinic pentru guvernare", explicând că, în partid, există "o majoritate foarte larga care merge pe ideea ca Guvernul Ponta este unul toxic cu care nu putem accepta ca Romania sa stea in viitorul apropiat"

Întrebată dacă PNL are discuţii cu Mircea Geoană în vederea susţinerii unei motiuni de cenzura, Gorghiu a răspuns:

"Discutii am si eu, au si colegii mei, nu doar cu domnul Geoana, ci cu foarte multi colegi din Parlament care au disponibilitatea sa priceapa ca Guvernul Ponta nu mai poate ramane la Palatul Victoria. Fiecare va stabili dupa propria constiinta daca va vota o motiune. Sunt convinsa ca dl Geoana va vota motiunea. Dar nu negociem venirea unor parlamentari in PNL, nu se accepta traseisti, si nu se negociaza voturi la motiune contra pozitii executive."

Citește și: Întâlnire de taină la Cotroceni. Alina Gorghiu, în vizită la Klaus Iohannis

Liderul PNL a completat că nu vor fi primiţi în partid parlamentari de la alte formaţiuni.

"Nu se poate ajunge la sustinerea unui program fara majoritate, iar ea poate fi facuta doar cu parlamentarii pe care ii ai. Obiectivul e sa terminam programul de guvernare astfel incat sa venim cu o oferta reala, care sa arate care sunt domeniile de crestere economica si sa dam garantia ca oamenii au stabilitate financiara, ca au un orizont de pregatire si desfasurare profesionala", a adăugat Gorghiu.

Întrebată dacă Tudor Chiuariu nu ar trebui exclus din PNL, Gorghiu a răspuns: "Nu pot sa ma pronunt acum in privinta excluderii sau nu a dlui Chiuariu. Voi face acest lucru intotdeauna in forurile statutare si in data de 23 ianuarie este prima sedinta a PNL in acest an si prima pe care o voi conduce in calitate de presedinte. Nu veti vedea prelungita o stare care sa aduca prejudicii de imagine PNL."



loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 ian, 20:23
tyrex
Va pregatiti s-a luati la MUE tradatori si kurve politice nenorocite. A-ti facut pact cu Stana, kriminalii portocalii caure au omorat poporul roman timp de 10 ani si au batjocorit alaturi de chiorul ala nebun si pilangiu o tara intreaga pe care a aduso in pragul dezastrului. Romanii care au votat acum 2 ani 80 % contra portocaliilor ascunsi acum in chilotii vostrii murdari trebuie sa fie nebuni sau masochisti ca sa va voteze pe voi acum , o adunatura de kriminali si ticalosi, tradatori si javre penale mincatori de kakat si hoti nenorociti. Dispari pocita drakului ca numai prostii vorbesti. Sunteti niste imbecilli care maninca banii oamenilor degeaba. Rusine sa va fie oligofrenilor.
20 ian, 18:03
dan
tradatoare-o cum poti sta la masa cu infractorii pdl-isti care au umilit Romania! incepi sa semeni cu boculet ala micu care a taiat salariil si pensiile romanilor necajiti!
20 ian, 17:49
florin
Oferte de lucru de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! Primele castiguri au fost acordate! Oferim imediat contract legal! Avem dovada castigurilor! NU e joc pyramidal si NU e MLM! Castigati garantat cel putin 300 de dolari, lunar lucrand ca operator online, 3 ore pe zi! Va trimitem mai multe detalii, dupa ce trimiteti textul “ Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ