Liberalii decid la Iaşi soarta corupţilor din partid. Se aşteaptă excluderi RĂSUNĂTOARE

| 23 ian, 09:19

Liberalii se reunesc astăzi în şedinţă, la Iaşi, ca să decidă soarta corupţilor din partid.  La mâna colegilor este Tudor Chiuariu, care ar putea fi exclus din PNL.

El s-a autosuspendat până la clarificarea acuzaţiilor care îi sunt aduse în dosarul retrocedărilor ilegale. Fostul ministru al Justiţiei se află sub control judiciar pentru trafic de influenţă şi spălare de bani. Chiuariu urma să primească 2,5 milioane de euro şpagă pentru retrocedarea celor 43.000 de hectare de pădure pentru Paltin Sturdza. 

Liberalii vor continua, astăzi, şi odiseea fuziunii cu PDL, precum şi negocierile privind împărţirea funcţiilor în Birourile Permanente ale celor două Camere.

Citeşte şi: DNA: Chiuariu, acuzat că a cerut 3 milioane de euro pentru ca Paltin Sturdza să primească 6.000 ha pădure

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 ian, 13:06
Elena
informatii
Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ