EXPLOZIV! Numele lui Crin Antonescu apare în Dosarul Retrocedărilor

| 26 ian, 12:03

Numele lui Crin Antonescu apare in dosarul retrocedarilor in care sunt inculpati Viorel Hrebenciuc si Tudor Chiuariu.

Intr-o discutie intre Paltin Sturza si Varga Ioan Ghoerghe (si el inculpat in dosar) acesta din urma spune ca are loc o intalnire cu persoane importante la Satu Mare la care participa Crin Antonescu si Viorel Hrebenciuc, pe care ii prezinta ca fiind persoane importante, informeaza Romania TV.

Ioan Gheorghe ii mai spune lui Sturza sa vorbeasca cu Tudor Chiuariu. Sturza ii spune ca nu vrea sa vorbeasca cu Chiuariu ci cu cineva mai important.

Fostul deputat Viorel Hrebenciuc rămâne în arest preventiv, în timp ce fostul deputat Ioan Adam va sta în arest la domiciliu, au decis judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Cei doi au fost trimiși în judecată de procurorii DNA săptămâna trecută în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri.

Prima parte a procesului se va desfășura în cameră preliminară, etapă în care vor fi efectuate mai multe acte de procedură. În cadrul acestor proceduri, judecătorul a verificat măsurile preventive în cazul inculpaților.

DOSARUL RETROCEDĂRILOR. Procurorii au primit un AJUTOR URIAȘ de unde se așteptau cel mai puțin

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ