Înalta Curte începe vineri dezbaterile în dosarul retrocedarilor de păduri

| 23 ian, 10:28

Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit pentru vineri primul termen in dosarul retrocedarilor de paduri, in care vor fi judecati, printre altii, Viorel Hrebenciuc, Ioan Adam si Tudor Chiuariu, judecatorii urmand sa verifice, in cadrul Camerei Preliminare, masurile preventive dispuse fata de unii dintre inculpati.

Astfel, de la ora 13.30, la Sediul Curtii Militare de Apel, vor fi verificate masurile preventive.

Ulterior, tot in cadrul Camerei Preliminare, judecatorii vor verifica rechizitoriul si actele din dosar, vor da copii ale actului de inculpare celor judecati si vor emite citatiile. 

Dupa aceste proceduri, magistratii vor stabil un prim termen de fond al procesului. Fostul deputat Viorel Hrebenciuc, fiul acestuia, Andrei Hrebenciuc, deputatul Ioan Adam, senatorul Tudor Chiuariu si alte 13 persoane au fost trimisi in judecata, joi, de catre procurorii anticoruptie, in dosarul retrocedarii ilegale de paduri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ