Judecătorii din dosarul retrocedărilor de păduri, suspendaţi din funcţie

| 26 ian, 16:01

Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât luni suspendarea din funcție judecătorului Lorand Andras Ordog, de la Tribunalul Covasna, ca urmare a trimiterii în judecată pentru săvârșirea unor infracțiuni în dosarul privind retrocedările ilegale de păduri.

De asemenea, a mai fost suspendată din funcție și soția lui Ioan Adam, Roxana Anca Adam, judecător în cadrul Tribunalului Brașov, ca urmare a trimiterii în judecată în același dosar.

"Hotărârile Secției pentru judecători a Consiliului au fost luate în temeiul dispozițiilor art. 40 lit. j) din Legea nr. 317/ 2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicată cu modificările și completările ulterioare și art. 62 alin. (1) lit. a) și alin. (2) din Legea nr. 303/ 2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor, republicată cu modificările și completările ulterioare", informează un comunicat al CSM, potrivit Agerpres.

EXPLOZIV! Numele lui Crin Antonescu apare în Dosarul Retrocedărilor

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ