DIICOT: Fratele unui judecător din Capitală era traficant de droguri

| 25 apr, 2014

Procurorii DIICOT au reţinut un bărbat în vârstă de 35 de ani din Bucureşti, sub acuzaţia de trafic de droguri de mare risc, după ce a vândut în mai multe rânduri unor consumatori din Capitală comprimate ecstasy.

DIICOT menţionează într-un comunicat de presă doar iniţialele numelui bărbatului, L.D.A, însă surse judiciare au declarat că acesta se numeşte Dan Lupulescu şi este fratele unui judecător de la Judecătoria Sectorului 3 din Capitală, relatează agenţia de presă Agerpres.

Potrivit DIICOT, în perioada octombrie 2013 - aprilie 2014 , L.D.A a deţinut şi vândut, în mod repetat, droguri de mare risc, în raza municipiului Bucureşti.

Astfel, la data de 30 decembrie 2013, L.D.A a vândut trei comprimate despre care a spus că sunt ecstasy, la preţul de 150 de lei, unei persoane care, în realitate, era colaborator autorizat, sub supravegherea unui investigator sub acoperire.

Din raportul de constatare tehnico-ştiinţifică întocmit de specialiştii din cadrul Laboratorului Central de Analiză şi Profil al Drogurilor, rezultă că proba constituită din trei comprimate rotunde, de culoare albă, cu logo-ul 'Yin-Yang', pe care le-a vândut L.D.A în data de 30 decembrie 2014, conţin 3,4 - methylenedioxymetamfetamine (MDMA), precum şi clorofenilpiperazină (CPP), substanţe care sunt considerate droguri de mare risc.

De asemenea, bărbatul a vândut droguri, aceleiaşi persoane, în data de 20 februarie 2014, trei comprimate rotunde de culoare albastră cu logo-ul Rolex Crown, care conţin amfetamină (substanţă catalogată ca fiind drog de risc, conform tabelului 2 din legea amintită mai sus) şi clorofenilpiperazină.

Ulterior, la data de 15 martie 2014, L.D.A a fost depistat de lucrătorii din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmerie a Municipiului Bucureşti, în timp ce se afla într-o sală de evenimente situată în Bucureşti, unde vindea trei comprimate ecstasy.

Asupra lui au fost găsite alte opt comprimate cu logo-ul Rolex Crown.

Totodată, jandarmii au găsit, împrăştiate pe jos, alte 40 de comprimate rotunde de culoare galbenă, cu logo-ul 'Smiley', aruncate de inculpat.

Conform anchetatorilor, L.D.A a continuat activitatea infracţională şi în data de 24 aprilie 2014, când a vândut suspectului E.A.O. cantitatea de 4,32 de grame 3,4 - methylenedioxymetamfetamine (MDMA), la preţul de 200 de lei/gram, iar suspectului S.I. cantitatea de 1,04 grame MDMA, contra sumei de 220 lei.

Bărbatul urmează a fi dus la Tribunalul Bucureşti, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ