Poliţist de la Brigada Rutieră, reţinut pentru vânzare de droguri de mare risc

| 16 mai, 2014

Un poliţist de la Brigada Rutieră a Poliţiei Capitalei, în vârstă de 24 de ani, a fost reţinut de procurorii DIICOT, fiind acuzat de trafic şi deţinere pentru consum propriu de droguri de mare risc.

Potrivit Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Bucureşti, poliţistul ar fi vândut, în 13 februarie, unei persoane două comprimate de ecstasy (MDMA) contra sumei de 120 de lei. O lună mai târziu, în 6 martie, el a vândut aceleaşi persoane alte cinci comprimate de ecstasy, în schimbul sumei de 300 de lei.

În 15 mai, el a deţinut pentru vânzare şi consum cantitatea netă de 9,51 grame de cocaină, 12 comprimate de MDMA şi patru comprimate de amfetamină, potrivit procurorilor DIICOT.

DIICOT Bucureşti a trimis vineri Poliţiei Capitalei informarea în baza căreia poliţistul urmează să fie suspendat din funcţie. Tot vineri, procurorii au cerut Tribunalului Bucureşti arestarea preventivă pentru 30 de zile a tânărului.

Cazul a fost instrumentat împreună cu poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti şi suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale, fiind efectuată şi o percheziţie domiciliară.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ