O fostă concurentă de la Vocea României, arestată pentru trafic de droguri

| 30 apr, 2014

Solista de muzică rap Ana Miruna Ionescu, cunoscută publicului cu numele de sce­nă Miru, a­lă­­turi de alte patru persoane, a fost reţinută, în mar­tie, de o­fi­ţerii Brigăzii de Combatere a Cri­mina­lităţii Or­ga­ni­zate Pi­teşti, fiind acuzată de trafic de droguri.

Solista de muzică rap Ana Miruna Ionescu, cunoscută publicului cu numele de sce­nă Miru, a fost reţinută, în mar­tie, a­lă­­turi de alte patru persoane, de o­fi­ţerii Brigăzii de Combatere a Cri­mina­lităţii Or­ga­ni­zate Pi­teşti, fiind acuzată de trafic de dro­guri.

După o pe­ri­oadă de a­rest preventiv, cântă­rea­ţa, fos­tă participantă la „Vo­cea Ro­mâniei", a fost eliberată, fiind prima arge­şea­ncă pentru ca­re instanţa a dispus arestul la domiciliu. Vineri, Tribunalul Ar­geş a judecat în re­gim de ur­gen­ţă dosarul, după ce in­culpaţii au recunoscut faptele. Tot vi­neri, au fost condam­naţi toţi la pedepse cu sus­pen­darea, scrie Curierul Zilei.

Fata a fost condamnată la 2 ani cu suspendare şi 2 ani de su­pra­veghere, dar şi 120 de zile de mun­că nere­mu­ne­rată în folosul co­munităţii, scrie curierulzilei.ro.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ