ÎCCJ: Alexandru Uioreanu, fiul preşedintelui CJ Cluj, arestat preventiv

| 25 iul, 2013

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis miercuri definitiv ca Alexandru Uioreanu, fiul preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, să fie arestat preventiv, într-un dosar în care este acuzat de trafic de droguri.

Instanţa supremă a respins recursul lui Alexandru Uioreanu şi a menţinut o decizie a Curţii de Apel Cluj din 12 iulie, care a admis o cerere a Secţiei 3 Poliţie din Cluj-Napoca de înlocuire a interdicţiei de a părăsi ţara cu arestarea preventivă pe o perioadă de 20 de zile.

Motivul pentru care s-a cerut arestarea lui Alexandru Uioreanu a fost că acesta s-ar fi întâlnit cu unul dintre co-inculpaţii în dosarul traficului de droguri, Adrian Tition, încălcând condiţiile prevăzute de eliberarea din arest preventiv.

Alexandru Uioreanu a mai fost arestat preventiv în decembrie 2012 iar pe 29 ianuarie 2013 Curtea de Apel Cluj a dispus eliberarea lui, cu interdicţia de a nu părăsi localitatea.

El a fost trimis în judecată în 23 ianuarie 2013 pentru trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc, pentru consum propriu, fiind acuzat de procurorii DIICOT că a vândut haşiş în şcoli iar pe 27 martie a fost condamnat de Tribunalul Cluj la doi ani şi jumătate de închisoare cu suspendare.

Alături de Alexandru Uioreanu au mai fost trimişi în judecată Nagy Ferenc, Nagy Gyongyever, Adrian-Ciprian Tition şi Norbert Borsan, pentru aceleaşi infracţiuni.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ