Din Bamboo a ajuns consilier în Parlamentul României. Mesajul care a creat indignare pe Facebook

| 21 oct, 12:55

Ornella Borozan, consilier în Parlamentul României, a fost total neinspirată când a decis să se laude pe pagina de Facebook cu ecusonul de la Parlament.

Ornella Borozan, fostă angajată a clubului de fiţe Bamboo şi în prezent consilier al deputatului Marius Manolache, a postat o fotografie care a provocat discutii aprinse in mediul online. Ornella Borozan a pus poza cu ecusonul primit la locul de munca.

Fotografia cu ecusonul pentru masina a fost insotita si de urmatorul mesaj: "Gata cu discutiile in trafic!", scrie stirileprotv.



Nu a durat mult pana la aparitia comentariilor legate de mesajul acesteia, prin care lasa sa se inteleaga ca de acum este libera sa faca "orice" in trafic, datorita ecusonului ... parlamentar.

Marius Manolache este membru al Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor. Acesta  se laudă cu faptul că este finul premierului Victor Ponta, iar în Parlament nu a luat cuvântul decât pentru a depune jurământul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ