Directorul general al CFR SA a fost înlocuit cu un adjunct, iar CA-ul a fost completat

| 20 ian, 2014

Directorul general al CFR SA, George Micu, a fost înlocuit de Ionel Voicu, director general adjuct pe proiecte europene, iar Consiliul de Administraţie al companiei a fost completat cu doi membri, după ce Victor Cionga şi George Ciobănaşu, selectaţi iniţial, au renunţat la această funcţie.

Voicu, numit interimar, va conduce compania care administrează infrastructura feroviară până la finalizarea procedurii de selecţie a unui nou CEO, se arată într-un comunicat transmis de CFR SA.

Adunarea Generală a Acţionarilor CFR SA a revocat la 10 ianuarie întregul Consiliu de Administraţie, invocând managementul defectuos, şi a numit o nouă structură de conducere.

Din noul Consiliu de Administraţie fac parte Ovidiu Puţura, secretar de stat în Ministerul Justiţiei - ales şi preşedinte CA, Ovidiu Petrişor Artopolescu (membru al Consiliului de Supraveghere al Transelectrica), Florin Luca (consultant financiar), Mircea Popa (secretar general la Departamentul pentru Energie) şi Constantin Sebeşean (manager privat).

Ultimii doi au fost numiţi în CA după ce Victor Cionga, fost director general al Bursei de Valori, şi George Ciobănaşu, auditor financiar, au renunţat la funcţia de administrator, la o săptămână de la numirea în această poziţie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ