Directorul Regionalei CFR Galaţi ridicat de la domiciliu de procurorii DNA

| 28 oct, 2014

Directorul Regionalei CFR Galaţi, Laurenţiu Seceleanu, a fost ridicat marţi de la domiciliu, încadrat de jandarmi şi procurori DNA, şi va fi, cel mai probabil, trimis la Cluj unde, la sediul DNA, va fi audiat într-un dosar mai amplu privind fapte de corupţie din anii 2012 şi 2014.

Înainte de a fi ridicat de jandarmi, la Regionala CFR Galaţi au avut loc percheziţii în urma cărora s-au ridicat acte şi documente electronice. Percheziţii au avut loc, tot timp de câteva ore, şi în apartamentul lui Seceleanu. Şi de aici au fost ridicate acte şi echipamente electronice.

'Se face o verificare', a declarat, la ieşirea din bloc, Laurenţiu Seceleanu. Cu doar câteva minute înainte de ieşirea lui Seceleanu din bloc pe uşă ieşise soţia lui care avea nişte bagaje în mână. Percheziţiile la sediul Regionalei CFR Galaţi şi la locuinţa lui Seceleanu au loc în cadrul acţiunii DNA Cluj care vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, comise în perioada 2012-2014.

Pe lângă alte probleme, Seceleanu a uitat să îşi achite integral întreţinerea, restanţa fiind de 7.186 de lei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ