DNA preia dosarul privind moartea polițistului Gigină

| 06 noi, 12:24

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a decis vineri să decline în favoarea DNA dosarul privind moartea polițistului Bogdan Gigină și folosirea de către Gabriel Oprea a coloanei oficiale, transmite Agerpres.

"Procurori ai Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au dispus, prin ordonanța din data de 6 noiembrie 2015, declinarea cauzei privind accidentul rutier produs la data de 20 noiembrie 2015 în București, soldat cu decesul numitului Gigină Cosmin Bogdan (agent de poliție), în favoarea Direcției Naționale Anticorupție, apreciind că în cauză există indicii de săvârșire a infracțiunii de abuz în serviciu, prev. de art. 13 ind. 2 din Legea nr. 78/2000, raportat la modul de constituire și folosire a coloanelor oficiale ale Ministrului Afacerilor Interne", se precizează într-un comunicat de presă al Parchetului.

Citeşte şi: DNA deschide dosar penal pentru folosirea coloanelor oficiale

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ