Gabriel Oprea da explicații în Parlament despre accidentul în care și-a pierdut viața polițistul Bogdan Gigină

| 02 noi, 17:01

Vicepremierul Gabriel Oprea dă explicații în Parlament despre accidentul în care și-a pierdut viața polițistul care îi deschidea coloana oficială.

Gabriel Oprea a fost chemat în fața plenului Camerei Deputaților luni, 9 noiembrie, într-o ședință programată să înceapă a ora 16:00.

"La propunerea grupului parlamentar al liderului Opoziției, dezbaterea cu primul-ministru a fost amânată pentru săptămâna viitoare, dată fiind situația care există în țară. Întrucât săptămâna viitoare premierul nu va fi prezent, fiind la o altă activitate, dânșii au propus ca la această activitate de săptămâna viitoare să fie Gabriel Oprea chemat, să fie 'Ora ministrului', normală, în loc de 'Ora premierului', cu aceeași temă care a fost propusă pentru astăzi'', a declarat secretarul Camerei, Niculae Mircovici, după ședința Biroului permanent, relatează Digi24.

Citește și:  PNL cere amânarea dezbaterii moţiunii simple împotriva lui Gabriel Oprea


Potrivit acestuia, Camera Deputaților va avea luni plen de la ora 16,00 până la ora 17,00, în care se vor dezbate proiectele de lege cu rapoarte de respingere.

În plenul Camerei Deputaților de luni ar fi urmat să aibă loc "Ora premierului", cu dezbateri politice pe tema "Responsabilitatea Guvernului privind respectarea legislației referitoare la Regulamentul pentru aplicarea Codului rutier, respectiv utilizarea echipajelor Poliției Rutiere care se ocupă de însoțirea demnitarilor", propusă de PNL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ