PNL cere amânarea dezbaterii moţiunii simple împotriva lui Gabriel Oprea

| 01 noi, 13:14

Partidul Național Liberal a hotărât să solicite Biroului permanent al Senatului amânarea cu o săptămână a dezbaterii privind moțiunea simplă depusă de grupul senatorilor liberali, potrivit unui comunicat de presă.

De asemenea, PNL va amâna cu o săptămână ședința Biroului Politic Național al partidului. "Respectăm această perioadă de doliu național și suntem sufletește alături de cei loviți de tragedia de vineri seară din București", arată sursa citată.

PNL mulțumește medicilor pentru mobilizare, celor care au donat sânge și le recomandă membrilor partidului și simpatizanților să dea dovadă, în continuare, de solidaritate. "Această tragedie ne dovedește, dacă mai era nevoie, că solidaritatea rămâne singurul resort, singura valoare, pe care ne putem baza în momentele dificile prin care poate trece o națiune", subliniază liberalii.

PNL a depus, marți, la Senat, moțiunea simplă îndreptată împotriva ministrului de Interne, Gabriel Oprea. Documentul, intitulat "Gabriel Oprea, demis pentru sfidare, aroganță, abuz și dispreț în exercitarea funcției publice", este semnat de 49 de senatori liberali și neafiliați.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ